5-delige handdoekenset Fairtrade

Handdoekenset met naam geborduurd.

5-Delige set ivoorkleurige handdoeken en washandjes van Jules Clarysse. Met onafhankelijk Max Havelaar-keurmerk voor Fairtrade.

Kies je voor Fairtradeproducten, dan kies je voor eerlijke handel, voor gelijke kansen en voor correcte arbeidsomstandigheden. Zo krijgen ook kansarme katoenproducenten een rechtvaardige prijs aangeboden voor hun oogst.

Deze kwaliteitsvolle handdoekenset is samengesteld uit 1 badlaken, 2 handdoeken en 2 washandjes. Op de 3 handdoeken wordt dezelfde naam geborduurd in een kleur en een lettertype naar keuze. Op de washandjes borduren wij een naam/tekst tot en met 5 tekens; indien meer tekens, borduren wij enkel de initialen.

De set omvat:
- 2 washandjes 16 X 20 cm
- 2 handdoeken 50 X 100 cm
- 1 badlaken 70 X 140 cm


Extra info:
Gelieve contact op te nemen indien u meerdere lijnen wenst. Dit is mogelijk mits bijbetaling van 2,50 euro/ handdoek. Wij zijn het eenvoudigst te bereiken via ons emailadres info@borduurwinkeltje.be. Telefonisch contact is eveneens mogelijk via 0474 46 54 83.

Tip:
Indien u een handdoek over een sierradiator hangt, laat u de tekst best "Onderaan - horizontaal gecentreerd" borduren opdat de tekst zichtbaar zou zijn.

  • 50,00€

  • Excl. BTW: 41,32€


Gerelateerde producten

Badhanddoek Fairtrade

Badhanddoek met naam geborduurd. Deze badhanddoek van Fairtrade voldoet aan de internationale criter..

22,50€ Excl. BTW: 18,60€

Handdoek Fairtrade

Handdoek met naam geborduurd. Deze handdoek van Fairtrade voldoet aan de internationale criteria voo..

17,50€ Excl. BTW: 14,46€

3-delige handdoekenset

Handdoekenset met naam geborduurd. Charme en elegantie in de zachte poedertinten violine en perzik..

35,00€ Excl. BTW: 28,93€